Vardagsbollar


Lika tokig i nagellack som sin mamma.
Varje dag vill hon måla naglarna och förtillfället har hon en salig blandning av rött, glitter och vitt.
Svårt att bestämma vilken färg hon vill ha. Hon har blivit en riktig hejare på att vinka som en liten toka tills lacket torkat.
Ska man ha naglarna målade så får man bannemig se till att vifta med händerna tills det är torrt och inte kladdar överallt.

Veckan har gått skrämmande snabbt, imorgon är det redan torsdag och vi bollar runt på alla vardagsbollar och försöker hålla dem alla i luften samtidigt.
Samtidigt som alla vardagsbollar ska jongleras så försöker vi hinna träffa lite vänner och även umgås själva bara jag och Majken.
Ja, det är ganska lätt att förstå att tiden inte riktigt räcker till så mycket som man vill men det är väl bara att acceptera vissa saker och lära sig att prioritera.
Jobbet och dagis är ju den stora "tidstjuven" och den kan vi inte göra mycket åt men det finns mycket annat man kan välja och vraka bland. Vad är roligast? Vad är viktigast?
Ikväll är det roligast att bara sitta i soffan med ett stort glas kall Pepsi och titta på "Tunnelbanan" på tv och minnas tillbaka till mina Stockholmsdagar.
Så det är precis vad jag ska göra!


Kommentarer
Anna

Hyvla med osthyveln?

2012-01-25 @ 20:41:33


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0