Dagsutflykt

Igår hade vi en liten dagsutflykt till Tropikariet.
Vi skulle varit där i lördags men kände oss inte helt hundra så vi sköt på det en extra dag och drog iväg igår istället.
På Tropikariets hemsida står det att det ska vara handikapp och barnvagnsvänligt, vet inte riktigt om jag håller med. Visst där fanns en hiss som vi tog för att komma till de olika våningarna men det kändes som att man va ivägen och stoppade upp de andra besökarna med sin vagn hela tiden.
Hursomhelst så va det ett trevligt besök, tror att vi alla upskattade rummen med lösa apor mest.
Jag gillade inte det mörka rummet alls där fladdermössen flög runt huvudet på den, de kom i en himla fart och skrämde slag på en!

Majken kollar in hajar och fiskar.


Vi kollade på ödlor, ormar, fladdermöss, spindlar och såklart höjdpunkten för oss alla: aporna!


Käk-dags på busfabriken.

Efter att vi gått runt på tropikariet och kollat in alla olika avdelningar bestämde vi oss för att det va dags för lite mat för både barn och vuxna.
Det blev ett stopp på busfabriken för att inta en hamburgertallrik med bokstavspommes.
Barnen fick leka lite på småbarnsavdelningen och sen va det dags att bege sig hem efter en mysig dag fylld med nya intryck vilket gjorde att båda barnen sov gott på eftermiddagen.


Neo tyckte att bollhavet va helt fantastiskt kul, Majken va mindre road men det gick ganska bra när jag satte mig i bollhavet med henne.

Va lite nervös att jag skulle mosa alla bollarna och/eller barnen men vad jag vet är alla bollar fortfarande runda och alla barn mår bra.
Tyvärr va Majken lite väl trött för att tycka det va kul att busa runt hon hade ju redan sett så mycket nya spännande saker på Tropikariet så jag antar att det blev lite för bra för henne.
Vi tackar Neo och Johanna för en mysig dag!







Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0