Lördag

Idag är det fantastiskt varmt ute...redan 27 grader i skuggan.
Vi kommer vara inne och mysa i den mån vi kan idag, det är på tok för varmt för lilla Majken som bara grinar om vi är utomhus. Dessutom verkar hon inte digga sin vagn speciellt mycket nu för tiden. (Då är den ändå pimpad med diverse mjukdjur, leksaker, snuttar och ett parasoll.)
Man får ha stenkoll på henne eftersom hon far runt som en virvelvind och vägrar ligga stilla. Skulle verkligen behöva en ordentlig sele i vagnen nu.
Såklart är det mycket roligare att busa runder än att ligga stilla och titta och mysa i vagnen.

Ikväll ska vi iväg en sväng och fixa med flädersaften som vi satte för ett par dagar sedan. Det ska bli så gott och smaka ett glas egen flädersaft med massor av isbitar i.

Annars lunkar dagarna på, det händer inte så mycket, vi myser, hälsar på folk, myser mera, promenerar, äter glass och försöker njuta av varje dag även om vissa medför fler prövningar än andra.

Majken tar sin förmiddags-lur nu så jag får väl passa på att hoppa in i duschen och röja upp lite. Sen blir det mer bus, förmodligen i favoriten gåstolen.
Häromdagen testade vi hoppgunga men jag tror inte att hon fattade riktigt vad hon skulle göra när hon satt i den. Ska ge det några chanser till sen men nu är det bara gåstolen som gäller!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0